BH HotelService ApS

Skræddersyede totalløsninger til den enkelte kunde

En professionel samarbejdspartner

BH HotelService ApS er blandt de absolut største og førende indenfor hotelrengøring og leverer rengøringsservice af højeste kvalitet med vores kvalificerede Housekeeping Managers og rengøringsassistenter.

Vores kontor er beliggende på Amagerbrogade 44 hvorfra vi sørger for løn til de ansatte, vagtplaner, kontrakter etc. og ofte er i telefonisk kontakt med vore oldfruer. Derudover inspicerer vi naturligvis de enkelte hoteller og via sparring, møder, opfølgninger, motivation og drive gør vi alt for at opretholde vores professionelle team og tilfredse kunde.

Ligeledes har vi Area Housekeeping Managers i virksomheden, der opererer som et ekstra sæt øjne hos vore respektive kunder og bistår med at få løst de udfordringer der måtte være.

Vi har kunderelationer der går årtier tilbage i tiden og vi servicerer blandt andet Hotel Alexandra, Best Western Hotel Hebron, CABINN kæden samt store dele af Arp-Hansen Hotel Group. Det betyder at vi dagligt varetager rengøringen på tusindvis af værelser.

Erfarne specialister indenfor hotelrengøring

Vi har specialiseret os indenfor hotelrengøring med dygtige, motiverede rengøringsassistenter, hvilket også giver sig til udtryk i vores meget faste stab og vi ser os selv som en kompetent samarbejdspartner fordi vi kan ALT. Hos BH HotelService ApS er vore Housekeeping Managers yderst dygtige ledere og de arbejder med frihed under ansvar. Housekeeping Manageren arbejder tæt sammen med den enkelte hoteldirektør og det er vores fornemste opgave at integrere os på hotellerne, således at hoteldirektøren ikke bider mærke i at rengøringen er udliciteret.

Sidst men bestemt ikke mindst skal det fremhæves at vores samarbejde med 3F- Hotel & Restaration naturligvis er rigtig godt og at vi følger overenskomstens retningslinjer til punkt og prikke.

BH HotelService ApS drives af Administrerende Direktør Anja Løvhøj, Cand. Jur. Kitt Nilsson samt vores to lønmedarbejdere.

Menu